Duo Onesies

Wat is nou leuker dan chillen in je eentje? Juist ja, chillen met je favorieten vrienden! Om dit chillen nog eens extra leuk te maken hebben we voor jullie een selectie gemaakt van outfits die erg leuk te combineren zijn bij elkaar. Zo hoeven jullie niet per se dezelfde onesie te hebben (ook al is dat wel leuk natuurlijk!) maar kan je allebei voor een andere kiezen terwijl jullie dan toch nog goed bij elkaar passen!

Dus gaan jullie al een kudde Pokemon fans of Eenhoorns op pad? Of toch liever samen met z’n tweeen op de bank hangen als Eeyore en Tijgertje of samen als Roze en Groene dino? Het kan allemaal! Bekijk hieronder enkele voorbeelden van onze duo onesies.

Winnie de Poeh

Unicorns

Waarom kiezen voor Dieren Onesies?

De keuze is natuurlijk volledig aan jou, maar in het kort willen we je uiteraard graag uitleggen waarom wij vinden dat wij het leukste en fijnste bedrijf zijn die onesies verkoopt! Ten eerste verzenden wij je pakketje supersnel en houden wij een eigen voorraad waardoor je niet afhankelijk bent van leveranciers met lange levertijden. Ook hebben we een geweldig leuk en vriendelijk team welke de hele dag voor je klaar staat om je te helpen met al je vragen en opmerkingen.

Mocht je uiteindelijk de onesie toch niet willen houden, dan is het ook heel erg gemakkelijk om deze terug te sturen. Je kan je onesie zelfs na 28 dagen nog terugsturen en je kan dan ruilen voor een andere maat/model of je kan je volledige aankoopbedrag + verzendkosten terugkrijgen.

No products were found matching your selection.

No products were found matching your selection.