Contactgegevens

Heb je een vraag, bericht of opmerking en wil je graag in contact komen met een van onze medewerkers? Dan kan dat op verschillende manieren. Op deze pagina kan je het contactformulier vinden om ons een berichtje te sturen. In dit formulier kan je gemakkelijk je vraag stellen en je gegevens vermelden.

Bericht met bijlage verzenden

Wil je ons een iets uitgebreider bericht sturen met daarin een bijlage? Dan kan je ons ook direct een mail sturen naar info@dierenonesies.nl. Wij zorgen dat je op werkdagen altijd een supersnel en persoonlijk antwoord op jouw vragen krijgt.

Telefonisch bereikbaar

Ook zijn wij telefonisch te bereiken op 085-13 00 976 op werkdagen tussen 10:00 en 17:00. Let er hierbij wel op dat het kan dat we i.v.m. drukte telefonisch in sommige periodes (bijv. Sinterklaas, Kerst en Carnaval) minder goed bereikbaar zijn. We willen je in dat geval vragen een berichtje te sturen via het onderstaande formulier. Wil je toch het liefste iemand via de telefoon spreken dan kan je ook in het formulier je nummer achter laten met het verzoek op teruggebeld te worden en een van onze medewerkers zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.