Maat informatie

Je wilt een  onesie kopen die natuurlijk heel fijn zit en om daarvoor te zorgen moet je natuurlijk de juiste maat hebben. Een onesie valt lekker ruim waardoor het kiezen van de maat een stuk makkelijker is dan bijvoorbeeld een spijkerbroek. Om het nog een stuk makkelijker te maken werken we niet met ingewikkelde kledingmaten, maar hebben we een mooie maattabel gemaakt die is ingedeeld op basis van je lichaamslengte.

 

Hoe sluiten de onesies?

Onze onesies zijn aan de voorkant voorzien van knopen (op de 2 Kerst Onesies na, die hebben een rits) waardoor je de onesie gemakkelijk aan en uit kan trekken. Om het leven nog net even een stukje gemakkelijker te maken hebben de onesies ook een rits aan de achterkant. Met behulp van deze rits kan je makkelijk naar de wc gaan zonder dat je je onesie eerst helemaal moet uittrekken. Het enige waar je voor moet opletten is dat je je staart niet in de wc hangt ;).

Hoe vallen de onesies qua pasvorm?

Onesies zijn lekker ruim en baggy waardoor ze erg comfortabel zitten. Toch zit er wel een verschil in de modellen die we aanbieden op onze site. Zo heb je bijvoorbeeld onesies die extra breed vallen zoals de Panda en zijn er ook onesies, zoals de Luipaard, die weer wat smaller vallen. Aan de hand van de foto kan je gemakkelijk zien of je een smal of breder model hebt.

Zijn er speciale onesies voor mannen en vrouwen?

Deze vraag kunnen we heel makkelijk beantwoorden met “nee”. Het leuke van onesies is dat ze voor iedereen geschikt zijn. Of je nou klein bent of lang, man of vrouw, kind of volwassene. Het maakt allemaal niet uit. Onesies zijn leuk, zitten super comfortabel en zijn ook nog eens heel zacht.